Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Лікарня Вальє Норте (2019)
Незважаючи на свою молодість, Паула Діаз, яка працює лікарем, має величезний досвід за своїми плечима. Будучи амбітним та талановитим фахівцем своєї справи, вона отримує одну з найважливіших у своїй кар'єрі пропозицій.

Дія серіалу «Госпіталь Валле Норте» починається в той момент, коли головна героїня дає свою згоду на роботу і незабаром опиняється у престижному медичному закладі. Тут вона планує не лише набратися нового досвіду, а й навчитися керувати персоналом. Але серія обставин призводить до непередбачуваних наслідків.

Паула відразу ж отримує призначення до хірургічного відділення, де стає головою. Ця подія призводить до героїні серіалу «Госпіталь Валле Норте» до неоднозначних наслідків. Одні медики раді бачити Паулу у своїх лавах, тоді як інші відкрито показують своє невдоволення. Але найважче їй доводиться із місцевим хірургом Ектором Сальгадом.

Спочатку між Ектором і Паулою утворюється непорозуміння, але згодом їм вдається налагодити контакт. Попереду на них чекає безліч випробувань.

Дивитися онлайн "Лікарня Вальє Норте" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам