Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Королева (2023)
У турецькому серіалі «Королева» 2023 р. буде показано незвичайну і в той же час наповнену драматичними моментами історію однієї дівчини. Вона мала привабливу зовнішність, була дуже розумною і крім усього повністю забезпеченою. Головна героїня спромоглася зустріти на своєму шляху гідного чоловіка і незабаром вони одружилися. У неї прекрасна сім'я і, здавалося б, життя схоже на справжнісіньку казку. Але незабаром настав час для того, щоб героїня повернулася до батьківського дому. Вся справа в тому, що вона отримала у спадок родовий маєток, а також має зайняти місце керівника дуже великої та могутньої корпорації, яка займається виробництвом тростинного цукру.

Таким чином, головна героїня турецького серіалу «Kraliçe» опинилася знову в рідному домі. З нею поряд знаходиться коханий чоловік і все йде добре. Ніхто не міг і подумати, які випробування для неї підготувала доля попереду. Її звичне та розмірене життя починає перевертатися з ніг на голову в той момент, коли відбувається одна дуже неприємна подія. Вона дізнається про те, що у її коханого з'явилися дуже серйозні неприємності і героїня ніяк не могла залишатися осторонь того, що відбувається. Він опиняється в епіцентрі одного дуже гучного скандалу.

До таких життєвих поворотів дівчина ніяк не була готова, але вона розуміє, що має допомогти своєму чоловікові. Чоловік головної героїні був баскетболістом і за весь час своєї діяльності зумів досягти великих успіхів у цьому напрямі. Але після інциденту його кар'єра опиняється під серйозною загрозою. Все чого він так домагався протягом стільки років, може зруйнуватися в одну мить. Але найжахливіше, що ці наслідки також здатні торкнутися і всієї родини. Тепер життя кожного з героїв починає наражатися на серйозну небезпеку.

Дивитися онлайн "Королева" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам