Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Подія (2010)
Цікава детективна історія. Головний герой та його кохана вирушають у романтичну подорож. Шон має намір зробити дівчині пропозицію, але раптово вона зникає. Причому зникає не просто, як фізична сутність, всі, хто колись був знайомий з нею, не можуть нічого згадати, ніби її й не було, про дівчину ніхто не чув.
Шон у розпачі, ризикуючи життям, він кидається на пошуки. Згодом приходить розуміння, що пара виявилася крихітним гвинтиком у чиїйсь великій грі, життя та почуття людей нікого не цікавлять.
Близько року тому президент США випадково дізнається про в'язницю на Алясці, в якій утримуються 97 осіб, проте штат охорони та запобіжні заходи в цьому закладі безпрецедентні. Чи не надто для сотні в'язнів? Через рік глава держави ухвалює рішення в'язницю закрити, а ув'язнених звільнити та розповісти громадськості про засекречену операцію.
Шон, проводячи власне розслідування у пошуках коханої, отримує інформацію про те, що нещодавно сталася подія світового масштабу. Міжпланетний корабель із прибульцями на борту зазнав катастрофи. Одні інопланетяни втекли і почали жити серед людей, що залишалися охороняли уламки, вони стали в'язнями в'язниці. Чи закінчаться пошуки героя зустріччю з коханою варто подивитися.

Дивитися онлайн "Подія" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам