Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Товариство сірокрилих (2002)
Цікаве аніме про маленьку дівчинку, якій судилося стати частиною незвичайного альянсу, і знайти нове життя. Головна героїня на ім'я Ракка прокинулася після довгого та дивного сну. У ньому вона падала з великої висоти, а після падіння раптово прокинулася. Прокинувшись у незнайомому місці, дівчина розуміє, що не пам'ятає про своє життя нічого. Пам'ять пуста, як новий аркуш паперу.
Поруч виявляються дівчата, що потрапили в це таємниче місце так само. Ніхто не пам'ятає минуле, навіть гадки не має, як потрапив сюди. Все, що їм лишається – триматися разом. Тепер вони не прості школярки, а члени спілки Сірокрилих. У кожної з дівчат є сірі крильця за спиною. Над головою ангельський німб.
Молода особа отримала своє ім'я Ракка, виходячи з того, що їй наснилося. У перекладі слово означає падіння. Усі малечі отримали нові імена за такою ж схемою. Насправді ангели з'являються з коконів, наче метелики. Крила згодом прорізаються на спині, як і німб над головою з'являється не відразу.
Живуть чарівні створіння у місті Гурі, що обнесений стіною та фортецею. Їхня місія – захищати місто. Як вони стали Сірокрилими – загадка, яку Ракка неодмінно хоче розгадати. Поступово завіса таємниці відкривається. Її подружки розкривають свою справжню натуру. Найдивніше, що не можна залишати стіни будинку. У сюжеті серіалу проводиться аналогія із концепцією чистилища. Можливо, це місце, де людина має спокутувати свої гріхи. Чи вдасться янголяткам зрозуміти, для чого вони потрапили сюди, покаже час.

Дивитися онлайн "Товариство сірокрилих" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам