Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Мультсеріали » Вулик (2010)
Дружна бджолина сім'я живе насиченим, цікавим життям. У світі веселих бджіл жоден день не обходиться без пригод. Рубі, Базз та їхні батьки живуть в одному з вуликів. Мама-бджола та Тато-бджола подають дітям гарний приклад: показують, як важливо працювати та поважати чужу працю. Непосидючі діти набагато більше люблять веселитися та досліджувати навколишній світ.
У кожній серії бджілки опиняються у неймовірних ситуаціях. Поки мама та тато ходять на роботу, Рубі з Баззом відвідують школу – тут у них багато друзів. Непосидючі малюки раз у раз потрапляють у колотнечі, особливо добре це виходить у Базза. Допитливий герой заводить нові знайомства, допомагає дорослим, знаходить друзів. Розумниця Рубі, як відповідальна старша сестра, намагається стежити за братиком.
Базз росте і набуває нових знань. Він навчається виправляти свої помилки, вибачатися, йти на компроміси. Іноді сором'язлива бджілка не може про щось попросити інших бджіл і вчиться долати свою сором'язливість. Баззу і Рубі доведеться багато дізнатися: як важливо допомагати мамі і піклуватися про домашніх тварин, як погано бути нахабним або зраджувати друзів.
Поки маленькі бджілки пустують, у їх сім'ї готуються до появи світ третьої дитини.

Дивитися онлайн "Вулик" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам