Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Мультсеріали » Генератор Рекс (2010)
Головний герой мультиплікаційного серіалу «Генератор Рекс» є у прямому сенсі генератором, але хлопець не виділяє енергію, а може створювати зі свого тіла різні футуристичні механізми та пристрої. Гаджети Рекс використовує для доброї мети – полювання за представниками фауни, що мутували, і мутантами-людьми, які загрожують безпеці всього людства.
Дія анімаційної стрічки розгортається в недалекому майбутньому – світі, переповненому різними футуристичними пристроями та людьми з надздібностями. Якийсь час тому Рекса завербувала одна секретна організація, яка відловлює мутантів, тож тепер наш герой є таємним спецагентом на службі уряду.
У пригодах «Генератора» супроводжують вірні помічники та напарники: дивна людина у зеленому костюмі та якась помісь «хомо сапієнс» із мавпою. Їм протистоять небезпечні лиходії, але на боці Рекса закон, так що хлопець, без сумнівів, зможе подолати будь-які перепони і покарає всіх винних у різних земних катаклізмах, катастрофах та муках людства. Захоплююча картина припаде до смаку не тільки дітям, а й дорослим, які люблять тему супергероїв, суперлиходіїв та інших нестандартних особистостей, які мають неймовірні здібності.

Дивитися онлайн "Генератор Рекс" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам