Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Мультсеріали » Lego: Найкращі друзі / Сила дружби (2016)
Ці п'ять дівчаток – найкращі подружки. Їхній дружбі можуть позаздрити всі мешканці невеликого містечка Хартлейк-Сіті. Емма та Стефані, Олівія та Міа, а також Андреа жодного дня не можуть прожити без зустрічей, спільних походів по магазинах, спортивних заходів та веселих вечірок. І завжди вони знаходять таке заняття, щоби було цікаво всім п'ятьом. Їхню невелику компанію можна зустріти щодня або на пляжі, або в новому модному магазинчику, або за філіжанкою кави з тістечками в улюбленому кафе.

Ці юні чарівниці готові годинами базікати, обговорюючи новинки моди чи цікавий фільм. Вони із задоволенням діляться враженнями від нової колекції літніх черевичків або разом готуються до наукового конкурсу. Спільні поїздки на пікнік за місто завжди бувають веселими та кумедними. Їх не лякають труднощі багатоденних туристичних походів, тому що дівчатка завжди можуть довіритися подружкам і разом знайти вихід із будь-якої складної ситуації.

Іноді, як і у будь-якому дівочому колективі, у подружок виникають розбіжності. Кожна з красунь, звичайно ж, хоче виглядати найчарівнішою, найспортивнішою і найрозумнішою в очах оточуючих. Іноді хтось із недоброзичливців намагається посварити їх, розпускаючи брехливі чутки. Але розумні дівчата завжди відрізняють правду від брехні. Образи швидко забуваються. І знову дружня компанія готова до нових спільних пригод.

Дивитися онлайн "Lego: Найкращі друзі / Сила дружби" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам