Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Повстання зловісних мерців (2023)
Повстання зловісних мерців
дивитися онлайн
7.8
Голосів: 9
7.0 (39393)
1 152
0
12 травня 2023, 08:23
Зустріч двох сестер, які тривалий час перебувають у розлуці, затьмарилася містичними подіями страшного характеру, здатними круто змінити реальність людства, вкидаючи його в вир неприємностей і складних випробувань. Причиною та приводом для переживань була чарівна книга, яка випадково виявлена ​​в підвалі будинку. Не здогадуючись про її можливості, дівчата випадково виявилися залученими до протистояння сил, які можуть зруйнувати неквапливість та звичність буття.
Не бажаючи залишатися осторонь того, що відбувається, і роблячи все посильне для зрушень на краще, родички об'єднали зусилля для активної битви та продовження протистояння. Вони не збиралися здаватися чи визнавати переваги супротивника, щиро вірячи у правильність обраної стратегії.
Історія стрімко обростала новими подробицями, несподіваними фактами та хвилюючими подіями. Вимушені відчайдушно боротися за виживання героїні вигадували геніальний план дій, не піддаючись паніці та роблячи все посильне на вирішення заплутаних ребусів, дивних історій та містичних пригод руйнівного характеру, здатних зламати волю і силу життя.

Дивитися онлайн "Повстання зловісних мерців" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам