Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Ніч живих мерців (1990)
Парочка головних персонажів навіть подумати не могли, чим для хлопців обернеться звичайний візит на цвинтар, куди брат із сестрою приїхали з метою відвідати могилу матері. У той час, поки Барбара сумує за втратою рідної людини, брат починає її лякати страшними розповідями про мерців, що повстають з могил. Звичайно, хлопець не поводився б так зухвало, якби розумів, що ці розповіді є далеко не вигадкою.
Несподівано, на молодих людей починають нападати ходячие трупи, і так трапляється, що в живих залишається лише дівчина. Втікши з цвинтаря, нещасна опиняється в похилим будиночку, на вигляд не надто надійному. Але вибирати не доводиться і, заручившись підтримкою випадкового знайомого, який потрапив сюди через бензин, що закінчився в баку, Барбара барикадує всі входи, щоб мерці, що повільно блукають по окрузі, не змогли прорватися всередину.
У підвалі будинку виявилося ще кілька тих, хто вижив, які також можуть стати потенційним обідом для повсталих з могил трупів, але люди вирішують чинити опір до останнього і пережити нещасливу ніч...

Дивитися онлайн "Ніч живих мерців" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам