Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Код: Руйнівник (2012)
Сакура Сакуракодзі викладає свої думки і діє немов справжній самурай, незважаючи на те, що вона лише шістнадцятирічна дівчина. Одного разу, повертаючись пізно ввечері додому на автобусі, вона стає випадковим свідком того, як якийсь дивний хлопець спалює живцем групу людей. Піднявши паніку і покликавши на допомогу поліцію, вона з подивом виявляє, що на місці злочину не залишилося жодного сліду, здатного довести, що тут кілька хвилин тому сталося щось жахливе.
Який був подив Сакури, коли вона дізнається в новоприбулому однокласнику на ім'я Огамі Рей, того самого хлопця, якого бачила минулого вечора. Не бажаючи відкладати все в довгу скриньку, наша героїня викликає новачка на серйозну розмову, в якій пред'являє йому серйозні претензії. Ось тільки Огамі все категорично заперечує, а якихось суттєвих доказів у нашої героїні просто не виявляється, тому їхня розмова породила не більше ніж хвилю чуток серед учнів.
Але волею долі дівчині вдається дізнатися істину наступного вечора, коли, повертаючись зі школи, Сакура стикається з бандою відморозків, що розшукує зниклих приятелів. Незважаючи на те, що вона майстерно володіє айкідо навичками, нашій героїні дуже швидко дають зрозуміти, то шанси у неї невеликі. І ось, коли дівчина вже приготувалася до найгіршого, на шляху банди раптово з'являється той самий хлопчина…

Дивитися онлайн "Код: Руйнівник" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам