Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Дівчата і танки (2012)
Міхо завжди вважала, що вона має право відмовитися від сімейного заняття, яким захоплювалися всі її предки. Управління сучасними танками ніколи не входило до улюблених інтересів головної героїні аніме-серіалу «Дівчата і танки», і Міхо готова зробити все можливе для того, щоб стати звичайною школяркою. Але у долі на її рахунок уготовано не надто приємний сюрприз.
Бажаючи уникнути долі танкістки, дівчина залишає рідне місто і вступає на навчання до школи, де немає подібної практики. Але, як тільки вона зараховується до складу учнів, з поточного року керівництво навчального закладу запроваджує нову дисципліну з управління… Чого б ви думали? Звісно, ​​танків! І склалася така ситуація, що, окрім Нісідзумі, у школі ніхто поняття не має, як керувати сталевими гігантами, здатними одним пострілом виконати дірку в самій товстій стіні будівлі.
Як би ми не намагалися уникнути приготовленої долі, пані Всесвіт завжди розгорне все так, як уготовано долею. І навіть така тендітна і впевнена у своїй правоті пані Нісідзумі має переглянути життєві пріоритети у зв'язку з новою небезпечною ситуацією. Чи погодиться вона віддатись на волю випадку? Чи їй знову доведеться змінити навчальний заклад? Щоправда, зробити це виявиться ще складніше, адже фактично в рідній Японії більше не залишилося закладів, де б не вчили керувати такими ненависними бойовими моделями.

Дивитися онлайн "Дівчата і танки" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам