Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Ґері та його демони (2018)
Гаррі вже не перший рік працює оперуповноваженим, щоправда, його робота полягає в переслідуванні і затриманні НЕ злодіїв, шахраїв і вбивць, а справжнісіньких демонів, які втекли з пекла. Він прийшов на службу зовсім молодиком, коли ця професія була дуже престижною і високооплачуваною, і віддав їй все своє життя. За довгі роки він побував у найвіддаленіших точках земної кулі і зустрівся з дуже страшними і небезпечними істотами - порушниками людського спокою. І ця робота наклала на Гаррі свій відбиток. Вистежування, переслідування і спілкування з демонічними створіннями зробило оперуповноваженого цинічним, нестерпним і замкнутим чоловіком.
Так що не дивно, що його дружина не витримала такої зміни чоловіка і подала на розлучення. Та й друзі з часом відвернулися від нього, адже терпіти його складний характер було просто нестерпно. Єдиним його оточенням, якщо не брати до уваги численну нечисть, були його колеги, але ті намагалися спілкуватися з Гаррі якнайменше.
Зараз Гаррі готується здати свої повноваження і відправитися на заслужену пенсію. Ось тільки знайти собі заміну досить складно, адже сучасні хлопці зовсім не бажають ганятися за демонами. І через цю ситуацію чоловік став ще більш дратівливим і нестерпним.

Дивитися онлайн "Ґері та його демони" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам