Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Американська жінка (2018)
У маленькому американському містечку у 32-річної жінки за загадкових обставин зникає дочка-підліток, залишаючи матері турботу про свого новонародженого сина. Протягом одинадцяти років молода бабуся вирощує хлопчика, намагається влаштувати своє життя і не втрачає надію дізнатися, що трапилося з її зниклою дитиною.
Мати-одинак Дебра живе зі своєю юною дочкою Бріджет і маленьким онуком Джессі. Іноді Дебра поводиться досить безрозсудно і безвідповідально, але незважаючи на це намагається бути доброю матір'ю для Бріджет і допомагати їй з дитиною. Якось вона погоджується посидіти з Джессі протягом одного вечора, щоб дівчина змогла сходити на побачення. Коли наступного ранку Бріджет не повертається додому, Дебра починає підозрювати, що сталося щось непоправне.
Довгі пошуки без сліду зниклої Бріджет не дають жодного результату. Невтішній Дебрі доводиться повністю взяти на себе виховання онука, адже крім неї про Джессі більше нема кому подбати. Заради благополуччя хлопчика жінка намагається налагодити своє життя, але через роки після втрати не залишає надію дізнатися про долю дочки.
Роль зневіреної, але не зламаної Дебри називають однією з найкращих у кар'єрі Сієни Міллер. Фільм «Жінка у вогні» — це історія про силу материнської любові та надію на краще у ситуаціях, коли сподіватися вже нема на що.

Дивитися онлайн "Американська жінка" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам