Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Кларк (2022)
"Кларк" - унікальний серіал, заснований на правді та брехні. Сюжет розповідає кілька етапів з автобіографії Кларка Олофссона, починаючи історію з ранніх днів і закінчуючи сучасністю.

Сюжет концентрується навколо сумнозвісного гангстера, який почав свою стрімку кримінальну кар'єру ще в 1960-х роках, ставши однією з неоднозначних і суперечливих особистостей у сучасній йому історії Швеції.

Олофссон став одним із найбільш розшукуваних злочинців, опинившись за ґратами за звинуваченнями в торгівлі забороненими коштами, замаху на вбивстві, нападі на людей, крадіжках та десятках пограбувань банків. Він провів більше половини свого життя за ґратами, залишивши по собі чимало горя, травм, розчарування та масового спустошення.

Саме головний герой серіалу Кларк породив ідею Стокгольмського синдрому під час проведення серії невдалих пограбувань, коли йому вдалося своєю особистістю викликати симпатію у жертв злочинів. З того часу він так і зберігає становище одного з найзнаменитіших злочинців Швеції. Обдуривши майже всю країну і влюбивши в себе багатьох громадян країни, він все ж таки досяг своєї мети.

Дивитися онлайн "Кларк" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам