Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Дорами » Слава (2022)
Слава
дивитися онлайн
10
Голосів: 30
8.0 (5798)
7 565
0
03 лют 2023, 10:41
Трилер від Netflix про жінку, яка вирішує помститися давнім кривдникам, які зруйнували її життя за часів навчання у старшій школі. Серіал порушує проблеми буллінгу, підліткової жорстокості, злочинного замовчування та реабілітації жертв насильства.

Му Дон Ін завжди була старанною ученицею і старанно навчалася в школі, намагаючись отримувати тільки хороші оцінки. Все для того, щоб спиляти свою мрію стати архітектором і побудувати успішну кар'єру в цій сфері. Однак її життя починає руйнуватися в той момент, коли однокласники вирішують жорстоко пожартувати з дівчини і роблять її ізгоєм. Постійні знущання важко позначаються на психологічному стані дівчини. Дон Ин доводиться настільки важко, що вона не витримує і вирішує кинути школу прямо в розпал навчального року, аби не продовжувати жити в цьому пеклі. Однак це рішення перекреслює їй намічений шлях у житті та змушує відмовитися від мрії.

Через роки розлючена і розчарована жінка вирішує помститися своїм кривдникам, яким, на відміну від неї, вдалося побудувати успішні кар'єри, отримати гідні посади і завести сім'ї. У той час, поки героїня лікувалася від важкої депресії та намагалася опрацювати отримані моральні травми, щоби просто жити далі. Після низки безуспішних спроб реабілітації головна героїня приходить до висновку, що відпустити весь свій біль їй допоможе тільки одне — завдання такої ж важкої образи тим шкільним хуліганам, а також колишнім однокласникам і вчителям, які мовчки спостерігали за стражданнями Дон Ин і не зробили від жорстоких знущань.

Дон Ин старанно опрацьовує план і дізнається все про своїх кривдників. Розуміючи, що не зможе дістатися до дорослих особистостей і заподіяти їм страждання, рівносильні пережитим їй самій, вона вирішує відігратися на їхніх дітях. Заради витонченої помсти жінка переучується на репетитора та влаштовується працювати як вчитель для молодших класників, серед яких є і діти її колишніх однокласників. Дон Ін з нетерпінням чекає, коли ж зможе змусити невинних дітей пройти через те саме, що й вона, а їхніх батьків страждати так, як страждали її батьки.

Дивитися онлайн "Слава" безкоштовно

Ashdivip Alloha Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам