Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Бездоганна знахідка (2023)
Після раптового скандального звільнення молоденька модель вирішила повернутися до нью-йоркського будинку мод, де Дженна могла знову відродити власну кар'єру. З юних років дівчина будувала кар'єрне зростання у будинку мод. Тоді вона влаштовувалась на роботу до популярної, відомої нещадності представниці модних тенденцій Дарсі.
Дженна всіма способами намагалася витримати постійні приниження за низької заробітної плати. Вона лише хотіла знову повернутися у світ глянсового журналу, сяяти на першій сторінці видання. Але незабаром заповітна мрія виявляється під великою загрозою, особливо коли головна героїня вперше закохується у власного колегу Еріка, який до того ж виявляється єдиним сином керівника компанії, де головна героїня намагалася заробити реальні гроші і престижний рейтинг.
Останнім часом дівчині довелося пройти безліч різних випробувань, які насправді змушували її працювати спільно з рештою співробітників, але незабаром серед колег з'являються недружні особи, які готові знищити її репутацію.

Дивитися онлайн "Бездоганна знахідка" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам