Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Дорами » Пачинко / Патінко (2022)
Пачинко / Патінко
дивитися онлайн
10
Голосів: 2
8.4 (7121)
798
0
05 сер 2022, 21:53
У центрі сюжету серіалу «Патінко» з українським озвученням опиняється корейська родина, яка змушена іммігрувати до Японії. Серіал розповідає про сподівання та мрії чотирьох поколінь з моменту, коли вони залишають рідну землю і переселяються в іншу країну з чужою культурою в прагненні врятуватися від неминучої загибелі та почати життя з чистого аркуша. Кожному з них належить подолати безліч перепон, перемагати себе і прагнути кращого в надії, що колись їхні нащадки зможуть бути прийнятими як «свої» і ні в чому не відчувати потреби.

Історія починається з появи на світ у Пусані за часів Кореї, яка перебувала під окупацією Японії, маленької дівчинки, яку назвали ім'ям Кім Сун Чжа. Минали роки, дівчинка росла і невдовзі перетворилася на привабливу дівчину. На Сун Чжа почали звертати увагу молоді люди, а невдовзі вона закохалася у чоловіка на ім'я Ко Хан Су. Однак її доля і надії на світле майбутнє виявилися зруйновані в той момент, коли Сун Чжа виявила, що вагітна, а батько її майбутньої дитини - брехун і одружена людина, яка вже одружена з іншою жінкою і має сім'ю.

Дівчина опиняється у вразливому становищі та у повному нерозумінні, що робити далі. І хоча вона розуміє, що ні сім'я, ні суспільство ніколи не приймуть честь, що знеславила дівчину, яка принесла дитину поза шлюбом, подітися їй нікуди. Головна героїня в серіалі «Патінко» ледь не накладає на себе руки, проте її рятує священик церкви Пек Ісак. Чоловік шкодує дівчину, яка потрапила в халепу, і пропонує їй вийти за нього заміж. Незабаром обом доводиться переїхати до Японії, де дитина і з'являється на світ.

Однак життя в Японії тих років виявляється серйозним випробуванням для героїв, яких ставляться як до непроханих чужинців. Щодня вони відчувають на собі всі жахи суспільної зневаги та дискримінації і щосили намагаються вижити всупереч обставинам. На їхньому життєвому шляху виявляється безліч складнощів і перешкод, однак вони не мають наміру здаватися і впевнені — якось вони та їхні діти житимуть у прекрасному світі майбутнього...

Дивитися онлайн "Пачинко / Патінко" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам