Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Можливо, одного дня ми знову зустрінемося (2020)
Можливо, одного дня ми знову зустрінемося
дивитися онлайн
10
Голосів: 1
6.1 (941)
690
0
18 кві 2023, 15:00
Головна героїня турецького серіалу «І в смутку та в радості» завжди мріяла про те, щоб її весілля пройшло за власним сценарієм. Для кожної людини цей день вважається найважливішим і хочеться, щоби все було на найвищому рівні. Дівчина працює організатором різних урочистих заходів та своє весілля вже давно продумала до кожної дрібниці. Тепер вона з великим нетерпінням чекає на той момент, як усі ці обов'язки за неї виконуватимуть інші.

У Лейли є коханий на ім'я Сарп, вони дуже довго зустрічаються і чоловік зважився на важливий крок, зробивши пропозицію руки та серця Лейлі. Головна героїня турецького серіалу «Iyi Gunde Kotu Gunde» була дуже щаслива, адже вона вже довго чекала цього моменту. Тільки Лейла ніяк не могла припустити, що найщасливіший день у її житті перетвориться на велику особисту трагедію. Коли закохані вирушили на реєстрацію шлюбу, Сарп покинув нещасну Лейлу і навіть не постарався пояснити такого жахливого вчинку. Для покинутої нареченої така подія стала великим ударом і вона вирішила повністю поринути в роботу, щоб не згадувати проклятий день.

Їй, як і раніше, доводиться влаштовувати весілля для молодят і для Лейли це дуже складно. Незважаючи на всі труднощі, вона намагається закривати своє серце, щоб не сумувати. Проходить не так багато часу і Лейлі стає відомо, що колишній коханий, що її зрадили, в черговий раз збирається одружитися. Обставини складаються таким чином, що саме їй доведеться зайнятися організацією майбутнього весілля або це була іронія долі. Вона ніяк не може відмовитись, адже так покаже свій непрофесіоналізм. Тепер Лейла змушена часто зустрічатися та спілкуватися з Сарпом та його новою обраницею Меліссою. Вона уважно вислуховує їхні побажання, але чи зможе Лейла виконати цього разу свою роботу, як це належить чи їй захочеться помститися?

Дивитися онлайн "Можливо, одного дня ми знову зустрінемося" безкоштовно

10
Голосів: 1
1 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам