Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Мультсеріали » Робокар Полі (2011)
Робокар Полі
дивитися онлайн
10
Голосів: 2
65
0
26 сер 2023, 19:03
Дитячий мультиплікаційний серіал «Робокар Полі та його друзі» розповідає юним глядачам про кумедні пригоди незвичайних героїв. У центрі сюжету робокар, котрий весь час супроводжують вірні друзі – Хелі, Ендер і Рой. Кожен з них має певну рису характеру, якої не дістає іншим дійовим особам: мила Ендер розумна і добра, Рой дуже сильний, ну а головний герой Полі взагалі, найкрутіший з усіх крутих. Кумедно, чи не так?
Як і належить винятковому дитячому твору, у серіалі відсутній «чорний» гумор та вульгарності, кожна серія наповнена позитивом та жартами. Варто окремо відзначити відмінне малювання, що дозволило повністю поринути в атмосферу подій, що відбуваються.
Хоча сюжет і не блищить несподіванками (в ньому завжди хтось із центральних персонажів постійно потрапляє в колотнечу, а решта намагаються його виручити), всі події подані в легко засвоюваному вигляді. В цілому, цей твір є чудовим мультиплікаційним проектом, створеним за допомогою сучасної 3Д-графіки, який гарантовано сподобається вашому малюку!

Дивитися онлайн "Робокар Полі" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам