Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Бетховен 2 (1993)
У другій частині популярної сімейної комедії Бетховен 2 Beethoven's 2nd сенбернар, названий на честь геніального музиканта, вже став повноправним членом нової родини. І тепер він має можливість налагодити особисте собаче життя. На прогулянці він зустрічає своє кохання – Міссі. Між собаками спалахує романтичне почуття. Однак у господині Міссі, жадібної та безпринципної Реджини, є плани на кохану Бетховена. Вона має намір отримати у чоловіка викуп за собаку – п'ятдесят тисяч доларів.
Пса розлучають із коханою, але на цьому турботи добродушного сенбернара не закінчуються. Він стає багатодітним батьком і має дбати про чотирьох цуценят, які залишилися без матері. Потай від батьків пропускаючи заняття у школі, Райс, Тед та Емілі допомагають прогодувати щенят. Несподівано в будинку Ньютонів з'являється підступна Реджина.
Улюблені у виконанні 2-х псів – незвичайне явище у такому банальному жанрі, як романтична комедія. Однак варто відзначити, що собаки були в цій ролі не менш переконливі, ніж Ромео та Джульєтта. Мила сімейна історія про кохання та дружбу супроводжується чудовим саундтреком, який був номінований одночасно на Оскар, Золотий глобус та Греммі.

Дивитися онлайн "Бетховен 2" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам