Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Мультфільми » Тед Джонс (2004)
Тед Джонс
дивитися онлайн
10
Голосів: 2
6.2 (215)
0
0
06 лют 2024, 06:36
Дослідник на ім'я Тед Джонс - справжній фанатик своєї справи. Він одержимий усім, що мало вивчено або ще не знайоме людству. Небезпечних місць на нашій планеті для нього просто не існує. А якщо чоловікові вдалося помітити якусь загадку, він готовий на все, щоб її розгадати.
Хоча, треба визнати, виходить у нього це не дуже добре. Не одна експедиція, організована невгамовним вченим, уже з тріском провалилася. Колеги посміюються з нього, а рідні не розуміють. Але хіба такі дрібниці здатні зупинити захоплену людину? Звичайно ж ні!
Саме тому наш герой вирішує вирушити у чергову подорож. На цей раз його шлях пролягає до Єгипту. Тед мріє таємно проникнути всередину однієї піраміди, яка зовні нічим не відрізняється від інших. Але, як відомо, перше враження нерідко буває оманливим і цей випадок не є винятком.
Опинившись у бажаній піраміді, безстрашний чоловік починає просуватися до гробниць фараонів, як раптом зустрічає справжнісіньких мумій, які провели тут не одну сотню років. Природно, на гостей вони не чекали, та й взагалі рідко коли їм раді. Чим закінчиться чергова подорож фанатичного археолога?

Дивитися онлайн "Тед Джонс" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам