Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Моя здібність миттєвої смерті настільки сильна, що ніхто в іншому світі не має шансу проти мене! (2024)
Моя здібність миттєвої смерті настільки сильна, що ніхто в іншому світі не має шансу проти мене!
дивитися онлайн
Японія, 2024, 24 хв
10
Голосів: 3
6.3 (163)
0
0
30 кві 2024, 01:30
Знайомимося із звичайнісіньким школярем Такато Йогірі, який зовсім нічим не відрізняється від інших хлопців. Серед його досягнень немає нічого особливого, чим можна було б серйозно пишатися. Якось головний герой вирушив із класом на чергову нікому непотрібну екскурсію, щоб просто вбити час. Однак саме ця подія змінила життя юнака назавжди: головний персонаж, як і всі його однокласники, зіткнувся зі справжнім драконом, який напав на їхній автобус прямо на шляху до місця екскурсії. У цій заворушці вижити вдалося Йогірі та його однокласниці на ім'я Даннора. Діючі особи, як виявилося, невипадково залишилися живими. До справи має відношення майстер Сіон, яка планує використати дует героїв у своїх цілях. Вона дарує їм безліч приємних здібностей, які допоможуть протистояти злу, проте ця битва з силами пітьми розгорнеться не в нашому світі, а в паралельній реальності, яка потребує захисту. Дует головних персонажів стане рятівником цих земель. Діючі персонажі кинуть виклик найжорстокішим і найшаленішим негідникам чарівного всесвіту, зупинять пітьму і виправдають надії, покладені на них майстром Сіон.

Дивитися онлайн "Моя здібність миттєвої смерті настільки сильна, що ніхто в іншому світі не має шансу проти мене!" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам