Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Родео-рок (2023)
У центрі історії рок-зірка на ім’я Герой, яка випадково виглядає точно як відомий кантрі-співак Сандро Сандерлей. Як і будь-який поважаючий себе музикант, Геро дозволяє своїй гордості перешкодити прибутковій роботі та виявляється змушеним виступати на шкільних балах зі своїм найкращим другом Нельсоном, щоб звести кінці з кінцями.
Так вже вийшло, що Сандро — лютий алкоголік, який не міг стриматися від пияцтва в ніч перед плановою хірургічною операцією. Алкоголь у його крові в поєднанні з анестетиком призводить до того, що Сандро впадає в кому за кілька днів до його аншлагу по всій країні.
Менеджер групи Сандро, Женівал, помічає неймовірну схожість між Героєм та зіркою кантрі на звичайному випускному концерті. Як двійник Сандро, Геро погоджується поїхати в тур і втілити знаменитого співака. В обмін на те, щоб стати на місце зірки, менеджер Сандро Аньяльдо пропонує йому допомогти отримати угоду зі звукозаписом наприкінці хитрощів. Тепер наш головний герой повинен відстригти свої довгі рокерські пасма, одягнути ковбойський капелюх і вузькі шкіряні штани, перш ніж вдягнути мантію сенсації музики кантрі. Під час гастролей він знайомиться з колишньою дівчиною та продюсером Сандро Луллі і дізнається дещо про дружбу, славу та кохання.

Дивитися онлайн "Родео-рок" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам