Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Убити президента (1997)
Каскадеру Ніку Джеймсу пред'явлено звинувачення у хуліганстві та визначено покарання, по дорозі до в'язниці на автомобіль із ув'язненими нападають невідомі та відбивають у охорони Ніка. Хлопець здивований, він упевнений, що його з кимось переплутали. Перестрілка з поліцією, не обійшлася без втрат, у компанії грабіжників убито кількох людей.
Скориставшись метушнею, Ніку, незважаючи на наручники, вдається завести автомобіль і виїхати з місця злочину, бандити кидаються в погоню. Нік – професійний гонщик, йому легко вдається уникати переслідувачів та долати перешкоди на дорозі, просто перелітаючи через них. Переодягнувшись під свого друга і звільнившись від наручників, герой вирушає до дружини, тут на нього вже чекають викрадачі, вони обіцяють не зробити жінці нічого поганого, якщо він погодиться їм допомогти. Допомога полягала у пограбуванні банку.
Джеймс погоджується. Він не бачить іншого виходу. Незабаром герой розуміє, що просто потрапив у професійно розставлені сіті, бандити не відпускають дружину, і вимагають – не мало не багато, викрасти Президента з кортежу. Відмовитися, означає, підписати вирок собі та коханій, погодитися – стати злочинцем. Нік розуміє, що його життя безпосередньо залежить від життя Президента.
Захоплюючі перегони по вузьких вулицях, автомобілі та вибухи тримають у напрузі до самих фінальних титрів.

Дивитися онлайн "Убити президента" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам