Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » І просто так… Документальний фільм (2022)
І просто так… Документальний фільм
дивитися онлайн
США, 2022, 1 год 12 хв
0
Голосів: 0
6.6 (575)
520
0
09 сер 2022, 09:09
Зірки серіалу Секс у великому місті возз'єдналися за одинадцять років після виходу другого повнометражного фільму. Звичайно, їм є про що поговорити та що сказати. У документальній стрічці про зйомки сиквела шанувальники франшизи почують багато монологів. Наприклад, Синтія Ніксон розповість, як пройшов дебют у режисерському кріслі. Також актриса поділиться враженнями від продюсерської роботи разом із Крістін Девіс та Сарою Джесікою Паркер.

Можна документальну картину І просто так... дивитися онлайн, вона вийшла на екрани на початку лютого 2022 відразу після прем'єри фіналу. Робота над довгоочікуваним продовженням комедійної мелодрами стартувала лише на початку 2021 року, а зйомки розтяглися на чотири місяці.

Виконавці, які зіграли головні ролі, отримували по мільйону доларів за епізод. Проект було створено для стрімінгового сервісу HBO Max.

Серіал став своєрідною відповіддю на відміну зйомок третьої повнометражної стрічки, хоча ще наприкінці 2016-го з'явилася інформація, що над сценарієм вже працюють. У результаті чернетки матеріалу використовували для проекту HBO Max. Творці не відкидають підготовку другого сезону. Можна І просто так... дивитись онлайн.

У документальній картині розкажуть, чому: Кім Кетролл відмовилася повернутися до ролі Саманти, сценарист Майкл Патрік Кінг хотів, щоб Синтія Ніксон обов'язково посіла позицію постановника в одному з епізодів, а персонажі Сексу у великому місті вперше опинилися у метро.

Також приділять час новим героям франшизи. Про вихід спецфільму про зйомки стало відомо лише за два дні до прем'єри останнього епізоду. Інформація з'явилася в Instagram-акаунті стрімінгової платформи. Можна картину І просто так... дивитися онлайн.

Дивитися онлайн "І просто так… Документальний фільм" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам