Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Кошмари (1983)
Антологія із чотирьох історій.
Перша розповідь називається «Жах у Топанзі». Якось уночі, зупинившись в автомобільній пробці, поліцейський виявляється вбитим незнайомцем, який вискочив із кущів. Телебачення та радіо повідомляє, що поліцейський став уже п'ятою жертвою невідомого маніяка, який тероризує невелике місто в Каліфорнії.
Друга історія має назву "Єпископ битви". Коллі є великим любителем комп'ютерних відеоігор. Одного разу в салоні він починає грати в гру під назвою Bishop of Battle. Гра має цілих тринадцять рівнів, але ще ніхто з друзів Коллі не зміг пройти далі дванадцятого. Навколо Коллі утворюється купа глядачів. Але й Коллі не вдається пройти далі. На дванадцятому рівні його вбивають. Розчаровані глядачі розходяться. Коллі хоче спробувати зіграти знову, але власник салону виганяє його закриваючи магазин. Але хлопець не хоче так легко здаватися. Вночі він тікає з дому і пробирається до салону гральних автоматів, щоб закінчити гру.
Історія третя під назвою "Благословення". На екрані з'являється священик невеликої церкви. Його віра в Бога підірвана недавньою смертю маленького хлопчика. Він визнається настоятелю церкви, що більше не може служити Богові. Він вирішує покинути це містечко. Але на безлюдній дорозі його машину починає переслідувати здоровий чорний «омнібус». Зрештою, протистояння закінчується тим, що машина священика злітає в кювет.
Заключна історія називається «Ніч щурів». Клер чує, як у їхньому будинку в стінах шкребуть щури, але її чоловік Стівен ігнорує її зауваження. Але незабаром Клер виявляє їх на горищі та в шафі. Незабаром зникає їхня кішка, а електричний кабель виявляється перегризений. Клер вирішує покликати винищувача щурів, але Стівен, що повернувся з роботи, виганяє його геть. Даремно він це зробив...

Дивитися онлайн "Кошмари" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам