Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Дорами » Дітто (2022)
Дітто
дивитися онлайн
7.5
Голосів: 4
6.7 (378)
388
0
06 травня 2023, 11:03
Південнокорейський романтичний фільм у жанрі фентезі. 1999, молодий хлопець Кім Ен — студент-механік, який незадоволений своїм життям. Він мріє стати письменником та покинути університет, але не може. Цього року до них на факультет надійшло сімнадцять нових студентів. Одну з яких досі ніхто не бачив, Студентська рада відправляє Єна зв'язатися та знайти її та познайомити з університетом.

Хан Сіль — мила та цікава дівчина, до якої він одразу починає симпатизувати. При знайомстві дівчини з університетськими клубами, Він дізнається, що їй подобаються радіо і вирішує забрати в друга старий Аматорський радіозв'язок, щоб навчити Сіль. Одного дня з апарата лунає звук. Точніше хтось викликає зв'язок.

Так він знайомиться із Кім Му Ні. Він дізнається, що вона теж навчається на його факультеті і має спеціальну книгу, про радіо, і домовляється з нею про зустріч. Чекаючи її близько двох годин він засмучується і йде. Але що робити, адже того ж дня дівчина теж стояла і чекала його на тому ж місці? Тільки ось проблема в тому, що вона була в 2022 році. Ніхто з героїв навіть не здогадується, що вони у різних світах та у різних світових епохах. Кожен думає, що співрозмовник жартує. Розмовляючи один з одним щоночі і розповідають один одному про свої особисті життя і дають поради. Коли дівчина запитує своїх батьків, які теж навчалися в тому університеті, Він відключає мікрофон. Йому стає не добре, адже він чує імена свого друга Ин Сона і Хан Соль.

Незабаром він помічає їх двох, що йдуть кампусом, а потім і взагалі став частіше бачити їх двох. Йому це не подобається. Але що робити? Невже дівчина по радіо зв'язку насправді їхня дочка з майбутнього? Чи варто втрутитися та все змінити чи краще залишити як є?

Дивитися онлайн "Дітто" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам