Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Рік змін (2015)
Оуен завжди жив на своє задоволення, не звертаючи уваги на сім'ю та близьких, думка інших його не цікавила. Пияцтво призвело до ізоляції, пішов син, відвернулися друзі. Під час святкування Нового року, як завжди, будучи напідпитку, хлопець впав з даху. Все могло б закінчитися плачевно, але для героя це стало певним рубежем, його життя розділилося на До та Після.
Після того, як пройшов шок від того, що сталося, і Оуен знайшов здатність тверезо мислити, він почав згадувати події останнього часу, він зрозумів, що жив не так, як хотілося б, усвідомив скільки болю приніс своїм близьким. Рік, що почався трагедією, стає часом змін. Герой кидає пити, першим у його міцні обійми повертається син Кенні. Незабаром Господь посилає знайомство із чудовою дівчиною, взаємний інтерес дуже швидко переростає у кохання. До повноцінної сім'ї приєднуються і друзі, які знали, що Оуен – класний хлопець.
Падіння з даху ніби струснуло все, що було в голові героя, і розставило все по місцях. Тепер у нього інші цінності, його життя пронизане любов'ю, і йому це подобається!

Дивитися онлайн "Рік змін" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам