Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Інфлюенсер (2022)
Інфлюенсер
дивитися онлайн
США, 2022, 1 год 32 хв
8.6
Голосів: 14
6.1 (4225)
1 389
0
28 чер 2023, 09:05
Медісон звикла до життя на показ. Вона веде свій особистий блог, який перетворила на бренд, і мріє стати настільки популярною, щоб дохід від ведення соцмереж почав приносити їй мільйони. Але поки що вона не дуже відомий інфлюєнсер і змушена погоджуватися на будь-які рекламні контракти, які пропонують спонсори.
Постійно думаючи про необхідність залучення передплатників, вона намагається урізноманітнити контент. Щоб зробити гарні атмосферні фото, потрібно знайти потрібну локацію. Вибравши Таїланд, як одну з точок перетину культур, вона вирушає у відпустку. На цьому острові можна зробити багато фото, здатних прикрасити її профіль. Але ця подорож приносить їй несподіване знайомство, яке змусило повністю змінити погляди життя.
Вона зустрічає дівчину, яка подорожує світом з однією сумкою. Їй не потрібні модні речі, косметика та інші радощі цивілізованого світу. Вона пізнає таємниці природи, вивчаючи її і не замислюється про майбутнє, просто насолоджуючись єднанням із красою та тишею. Зіткнення двох таких різних світоглядів показує їм цікавий досвід і нові подруги вирішують вирушити на пустельний острів разом. І це відкриває у них похмурі, невідомі сторони.

Дивитися онлайн "Інфлюенсер" безкоштовно

Ashdivip Alloha Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам