Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Чужі: Поле битви - Земля (2021)
Чужі: Поле битви - Земля
дивитися онлайн
2
Голосів: 5
677
0
17 травня 2023, 22:05
Дія у кінокартині розгортається у Сполучених Штатах Америки, коли американські військовослужбовці несподівано захоплюють у пустелі штату Невада двох представників інопланетної цивілізації. З цієї причини їхні співвітчизники залишають свою невідому планету та починають масштабну атаку на Землю.

Режисером, одним із сценаристів та продюсерів фантастичної кінострічки Чужі: Поле битви — Земля є Ендрю Джонс. Він відомий як один із найплодючіших продюсерів в Англії з послужним списком комерційно успішних картин. Зокрема, серед його фільмів, що найбільше продаються, можна позначити Лялька Роберт, на основі якого створено п'ять проектів, випущених у десятках країн. Загалом у його скарбничці є понад тридцять п'ять робіт у кіно та на ТБ.
Його колегою по цеху виступила Шаррон Джонс, яка також зіграла тут одну з ролей. На її рахунку є двадуатилітній досвід роботи в різних галузях кінематографа, включаючи художника по костюмах, арт-директора, сценариста і т. д. Її перша незалежна повнометражна стрічка Вбивці дня Д, де кінематографістка виступила в якості співавтора сценарію, став четвертим продаваним. тиждень.

Її партнером зі знімального процесу виявився Скотт Скарлок, який свого часу був обраний одним із п'ятнадцяти акторів, яких запросили для участі в першому в історії акторському конкурсі, що проводиться на кінофестивалі в Нешвілі. В результаті Скарлок пройшов у фінал як 2018-го, так і наступного року в Нью-Мексико.

За роль у картині Погана ситуація він був удостоєний номінації на October Award на Top Indie Film. Загалом за свою кар'єру в кіно та на телебаченні він знявся у понад тридцяти проектах.

Дивитися онлайн "Чужі: Поле битви - Земля" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам