Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Поєдинок у Діггстауні (1992)
Існує такий типаж людей, представники якого за будь-якої ситуації зможуть відшукати особисту вигоду. До подібних унікальних особистостей належить і головний герой картини, який навіть у катівнях тюремного закладу знайшов власну нішу.
Займаючись організацією пагонів, шахрай як здобув повагу в інших зеків, а й забезпечив собі заможне існування волі, т.к. отримував дуже пристойну винагороду від злочинців, яким допоміг тікати. Але, потрапивши на волю, герой не має наміру ніжитись у променях слави.
Будучи славним боксером, хлопець організовує спортивний тоталізатор, який дозволить робити ставки на підпільних боях. В оформленні підприємства допомагатиме вірний друг і напарник, отже, очікуване заняття, як запевняє приятель, є безпрограшним способом збагатитися ще більше. Але проблема полягає в тому, що людині завжди і всього буде мало. Так і головний дійовий персонаж, не бажаючи зупинятися на досягнутому, вирушає, так би мовити, «всі тяжкі», і, само собою, величезні апетити призведуть до «переїдання».

Дивитися онлайн "Поєдинок у Діггстауні" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам