Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Вловити злодія / Спіймати злодія (1955)
Чарівний, симпатичний і багатий чоловік Джон Робі насолоджується шикарним життям на своїй розкішній віллі, розташованій на Лазурному узбережжі в Ніцці. Колись Джон був одним із найпрофесійніших злодіїв, відомим у кримінальному світі під прізвисько «Кіт». Він так само спритно, тихо і граціозно здійснював зухвалі пограбування, але зумів вчасно відійти від справ. Проте, мирне життя Джона порушує звістка про серію зухвалих пограбувань в окрузі, а головним підозрюваним поліція вважає саме «Кота», адже всі злочини скоєно у його стилі.
Щоб відвести від себе підозри, Джон береться самостійно зловити злодія, для чого дізнається імена та прізвища найбагатших відпочиваючих, які можуть стати жертвами злочинця. Однією з таких багатих сімей є американська сім'я Стівенс, мати і дочка якої є власницями величезної кількості дорогоцінних прикрас.
Фільм «Впіймати злодія» знятий у жанрі романтичної, детективної комедії та був удостоєний премії Оскар. Виконавиця головної жіночої ролі, актриса Грейс Келлі, під час зйомок фільму познайомилася з князем Монако Реньє III і стала його дружиною, закінчивши свою кінокар'єру.

Дивитися онлайн "Вловити злодія / Спіймати злодія" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам