Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Діва Розена (2004)
Дзюн вже досить тривалий час займається бездумним марнотратством життя та стану своїх батьків. Не дуже дбайливі предки вирушили у тривалу подорож, а вихованням хлопця доручили займатися його старшій сестрі. Але Норі за своїм характером є доброю та милою дівчиною, яка ніяк не може змусити Дзюна старанно вчитися.
Більшість часу головний герой аніме-серіалу «Діва-троянда» тільки й робить, що замовляє через інтернет різні «чарівні» дрібнички. Щоправда, чергова річ, що прийшла хлопцю поштою, виявилася не такою вже й марною.
Розпакувавши посилку, Дзюн із подивом виявив гарну скриньку, в якій лежала лялька, одягнена у старовинне вбрання. До іграшки додавалася спеціальна угода, яку допитливий молодик проігнорував, завівши ляльку позолоченим ключем, що додається. І яке ж було здивування невдахи, коли нова іграшка ожила!
Вона називала себе Синку, і з першого погляду могло здатися, що створена штучним шляхом іграшка є справжньою дівчинкою, яка має досить складний характер. Новий власник мав стати слугою-медіумом для Сінку. Та й для інших дів-троянд, які вже зовсім скоро з'являться в житті тінейджера і повністю перевернуть його побут і помилкові життєві пріоритети.

Дивитися онлайн "Діва Розена" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам