Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Раксефон: Сукупна Суголосність (2003)
«Раксефон: Сукупна Суголосність» - сімнадцятирічний хлопчина жадає слави та загального визнання. Йому хочеться бути знаменитим, якщо не в усьому світі, то хоча б у рідному місті. А для цього потрібно як мінімум здійснити подвиг. Навколишні, знаючи про невгамовні амбіції хлопця, жартують над ним і відверто висміюють. Однак невдовзі створюються всі умови, щоб нарешті заявити про себе і виділитися з натовпу.
Токіо, який довгі роки перебував під захистом силового поля, втратив свій потужний оберіг. Сюди одразу ж наринула армія кіборгів, сподіваючись підкорити та поневолити мешканців. Для протистояння терору почали утворюватись загони ополченців. Одним із перших на барикади вийшов молодий Аято. Вуличні заворушення та запеклі бої з противником не завадили молодій людині поринути у вир палких почуттів.
Обранкою героя стала жінка, яка набагато перевершує його за віком і життєвим досвідом. Між ними виникло сильне тяжіння, що перейшло в стан душі, що прийнято називати коханням. Через деякий час закоханий хлопчик дізнається: його подруга наполовину робот, але в її жилах тече кров стародавнього божества. І в нього самого є приховані надздібності, які необхідно розвивати.

Дивитися онлайн "Раксефон: Сукупна Суголосність" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам