Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Тінь крокодила (2015)
Тінь крокодила
дивитися онлайн
0
Голосів: 0
6.1 (105)
22
0
27 жов 2023, 19:30
Професор Сосуке Бамба завжди прагнув розгадати найнеймовірніші таємниці нашого світу, і тепер під приціл головного героя потрапляють містичні істоти, яких прозвали монстрами Кагевані. Багато людей розповідають про те, що поруч із нами, звичайними смертними, живуть жахливі чудовиська. Прокрадаючись у ночі, тварини харчуються жертвами, що нічого не підозрюють, і ніхто не може зрозуміти, звідки вони з'явилися і яку мету переслідують.
Бамба вирушає у небезпечну подорож з метою подарувати родичам відповіді на важливі питання. Але чи під силу такий довгий шлях звичайній людині? Звичайно, ніхто не буде сперечатися про те, що цілеспрямованості та віри у власні сили нашому герою не позичати, але чи достатньо цього для опору надприродній силі, що не піддається логічному поясненню?
Глядачам є можливість поспостерігати за відчайдушними пригодами затятого ентузіаста та шукача правди. На які жертви готовий піти самовідданий дослідник, сподіваючись докопатися до істини? Та й чи не стане ця правда тяжким тягарем, здатним позбавити розуму і назавжди занурити чоловіка у вир страху, ненависті і розпачу.

Дивитися онлайн "Тінь крокодила" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам