Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Шова-Ґенроку: Подвійне самогубство за ракуґо (2016)
Шова-Ґенроку: Подвійне самогубство за ракуґо
дивитися онлайн
Японія, 2016, 26 хв
10
Голосів: 1
8.3 (1384)
58
0
12 лис 2023, 00:00
Про що думає ув'язнений, виходячи із в'язниці? Чи шкодує він про своє минуле, в якому зробив навмисну ​​чи, може, випадкову помилку? Що збирається він робити у майбутньому, отримавши довгоочікувану свободу?
З цими думками залишали місця позбавлення волі безліч людей, але тільки не наш герой, який ще у в'язниці твердо вирішив, ким він хоче стати на волі. Під час відбування терміну в'язень побачив виступ відомого ракугоки Якумо, який розповідав повчальну містичну історію під назвою «Шинігамі», яка до глибини душі вразила нашого героя. На той момент хлопець зрозумів, що в майбутньому, вийшовши з в'язниці, присвятить себе ракуго.
Здобувши свободу, юнак першим же ділом вирушив до театру, де давав виставу знаменитий Якумо, щоб попроситися до нього в учні. На загальне подив, уславлений оповідач, який раніше не брав учнів, прийняв настирливого хлопця і дав притулок його у своєму будинку, давши йому прізвисько Етаро, що на місцевому жаргоні означало «дурник». Прибувши до нового місця проживання, Етаро познайомився з Конацу, дочкою знаменитого оповідача, яка після смерті батька живе під наглядом Якумо. З цього моменту почалося нове життя колишнього в'язня, який пристрасно бажає стати великим артистом.

Дивитися онлайн "Шова-Ґенроку: Подвійне самогубство за ракуґо" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам