Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Опір крові (2013)
Опір крові
дивитися онлайн
Японія, 2013, 24 хв
10
Голосів: 1
6.9 (1778)
214
0
13 вер 2023, 19:00
Основний сценарій аніме «Удар крові» розгортається у світі, де існування надприродних сутностей вже давно визнали та прийняли. У сучасній Японії їхнього життя навіть виділили окремий острів, де демони різних порід є повноправними громадянами, мають відповідні правничий та обов'язки. Але люди завжди залишаться людьми, і є особи, які не хочуть ділити рідну планету з вихідцями з інших світів.
Головним героєм цього мультфільму є школяр Акацукі, який ще недавно спокійно жив та спілкувався з друзями. Але хлопцю належить звалити на плечі відповідальність за цілий вид вампірів, оскільки він став ким іншим, як із Старших – найсильніших представників роду. Звичайно, цей факт не міг не викликати підозри з боку людської влади, і тепер Акацукі доведеться розділити суспільство Хімерагі – майстра клинка та уславленого бійця, яким дано розпорядження ліквідувати загрозу з боку вампіра, якщо той посміє піти «в усі тяжкі».
Парочка абсолютно різних людей ... і нелюдів, які мають різні погляди на життя, поступово перетворюється не на потенційних ворогів, а в справжніх друзів. Але почуття, що виникли, можуть перешкодити Юкіні виконати свій обов'язок, якщо в цьому з'явиться необхідність. Чи зможе вона пронизати мечем улюбленого нелюдя, раптом Акацукі почне вбивати людей ліворуч і праворуч?

Дивитися онлайн "Опір крові" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам