Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Мультсеріали » Острів черепа (2023)
Острів черепа
дивитися онлайн
7.5
Голосів: 4
7,6 (102)
564
0
26 чер 2023, 02:00
Дія сюжету цього захоплюючого мультсеріалу розгортається у тому ж легендарному всесвіті монстрів, що і у фільмі «Конг: Острів черепа», знятому в 2017 році режисером Джорданом Вот-Робертсом. Нова епічна глава про всесвітньо відомий культовий мегапримат Кінг Конге розповідає про групу допитливих дослідників-підлітків, очолюваних капітаном корабля Чарлі, які вирушають в експедицію на неосяжні простори Тихого океану. Добросердечні і шукаючі пригод головні герої навіть не підозрюють, що дуже скоро їм доведеться зіткнутися віч-на-віч з найбільшою небезпекою.

Несподівано група друзів помічає за бортом дівчину, що тоне на ім'я Енні. Безперечно, вони відразу ж кидаються на допомогу і рятують її, виловлюючи з вод океану. Але цей інцидент призводить їх до зіткнення з підступним островом Черепа. Зрештою їхній корабель зазнає аварії, і головні герої опиняються на невідомій їм землі. Вони ще не знають, що Острів Черепа є найнебезпечнішою місцевістю на планеті Земля, а все через те, що тут живуть дивні звірі, доісторичні істоти та жахливі монстри. Цей незвичайний острів також є рідним будинком найбільшого та могутнього титану з усіх – Кінг Конга.

Юним дослідникам, які ненавмисно опинилися на острові, належить битися з численними таємничими істотами. Відтепер те, що мало стати захоплюючою морською подорожжю та героїчним вчинком друзів, перетворитися на відчайдушну історію їхнього виживання. Чи зможуть головні герої проявити свою силу та кмітливість і придумати спосіб, щоб втекти з небезпечного острова, доки не стало запізно?

Дивитися онлайн "Острів черепа" безкоштовно

Ashdivip Alloha Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам