Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Любе дитя (2023)
Любе дитя
дивитися онлайн
Німеччина, 2023, 4 год 46 хв
8.7
Голосів: 84
14 917
0
11 вер 2023, 09:05
Втеча загадкової жінки з її жахливого полону ставить слідчих перед похмурою і нерозкритою правдою, що ховалася за зникненням 13 років тому.

Олена, молода жінка, живе в повній ізоляції разом з двома дітьми, Ханною і Джонатаном, у будинку, що високо охороняється. Їхнє життя підпорядковується жорстким правилам, починаючи від режиму дня і закінчуючи деталями, як розташування рук у присутності якоїсь таємничої людини. Вони підкоряються всім його вказівкам та бояться порушити його правила.

Однак Лені вдається втекти після майже смертельної автомобільної аварії, і вона госпіталізується, наводячи Ханну. Справжнє масштабне жаху проявляється, коли батьки Олени приходять до лікарні тієї ж ночі. Вони відчайдушно шукали свою доньку, яка зникла майже 13 років тому, і тепер вони стикаються з жахливою правдою про її полон і ізоляцію.

Ця історія розкриває темні та таємничі обставини, пов'язані з зникненням Олени та її дітей, і викликає питання про природу та мотиви людини, яка тримала їх у ув'язненні стільки років.

Дивитися онлайн "Любе дитя" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам