Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Моя няня - вампір (2011)
Головний герой молодіжного серіалу «Моя няня – вампір» на вигляд є простим підлітком. Вдень Етан відвідує школу, веселиться з друзями та прогулює уроки, а ввечері левову частку часу проводить за комп'ютером. Але лише неосвічених хлопець виступає у ролі простого підлітка, справжнє заняття Етану приховано від поглядів сторонніх.
Справа в тому, що містер Морган є ясновидцем. Іншими словами, він бачить майбутнє, торкаючись інших людей. Спочатку ця здатність мучила хлопця, викликаючи справжні нічні кошмари, але після того, як він навчився керувати своїм даром, перед Етаном розкрився зовсім інший світ, сповнений пригод і небезпек. Відтепер, заручившись підтримкою парочки друзів-вампірів (так, і такі особистості в цьому містечку також є), Морган оголошує полювання за надприродними силами, здатними нашкодити його знайомим.
На відміну від решти кінопроектів на подібну тематику, глядачам буде цікаво спостерігати за пригодами таких розгильдяїв, на чию частку випав обов'язок охороняти наш світ від поневолення потойбічними силами. Звичайно, пригоди будуть наповнені масою курйозних ситуацій, але хто сказав, що боротьба з нечистю є легким заняттям?

Дивитися онлайн "Моя няня - вампір" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам