Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Мультфільми » Скубі-Ду: Меч і Скуб (2021)
Скубі-Ду: Меч і Скуб
дивитися онлайн
США, 2021, 1 год 16 хв
10
Голосів: 2
6.1 (1513)
0
0
17 січ 2024, 20:03
Наша улюблена команда детективів – Шеггі, Скуббі, Дафна, Фред та Велма – вирішують здійснити цікаву поїздку до Англії! Провівши ДНК-дослідження, розумниця Велма з'ясувала, що Шеггі є прямим нащадком сірки Норвілла, який жив у легендарну епоху короля Артура. У Лондоні саме проходитиме тематичний фестиваль Камелота.
До початку фестивалю залишається кілька днів, і друзі вирішують дізнатися більше про легендарних предків Шеггі. Велма упевнена, що король Артур - справжній історичний персонаж, а не просто казка, і має намір це довести! Скоро друзі дізнаються, що Шеггі є формальним власником останніх земель Камелота, на яких і має відбутися фестиваль. Ця новина не надто тішила злу чаклунку Моргану, яка розробила підступний план. Вона відправляє наших героїв у минуле, у розпад Середньовіччя, де править король Артур та його обличчя, а також мешкає безліч небезпечних чарівних істот та підступних чаклунів.
Друзям не просто доведеться вирішити кілька складних головоломок, з'ясувати, як повернутися додому, врятувати викраденого Шеггі, а й запобігти справжньому хаосу на Землі!

Дивитися онлайн "Скубі-Ду: Меч і Скуб" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам