Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Наступні 365 днів (2022)
Наступні 365 днів
дивитися онлайн
Польща, 2022, 1 год 52 хв
8.2
Голосів: 17
6 820
0
21 сер 2022, 11:25
Заради шлюбу з коханим Лаура була готова залишити осторонь минуле та відмовитися від колишнього способу життя. Родичі не підозрювали про справжню сферу діяльності Массімо, який грав важливу роль у кримінальному світі. Вона ніколи не втручалася в його роботу і завжди з розумінням ставилася до постійної відсутності та затримок на роботі. Виправдовуючи благовірного жінка навіть не підозрювала про наявність у нього коханки, з якою застала на світському рауті.
Поки віддана дружина шукала варіанти вирішення проблем, у долі з'явився надмірно активний та уважний шанувальник Начо. Він демонстрував нерозуміння позиції зрадника, оточував красуню увагою та турботою, не розкриваючи власні мотиви та причини зацікавленості у розладі стосунків подружжя. Тільки справжнє кохання могло вистояти в такому протистоянні і відродитися, шанси на що залишалися мізерно малі.
Переживши безліч болючих моментів у романі з коханою людиною, Лаура була готова ігнорувати дійсність. Їй хотілося розпочати історію з чистого аркуша, і новий знайомий підтримував у починанні, допомагаючи робити правильний вибір і вносячи розбрат у відносини з вітряним Массімо. Тепер ви можете фільм Наступні 365 днів. Частина 3 дивитись онлайн у високій якості.

Дивитися онлайн "Наступні 365 днів" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам