Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Зимова кістка (2010)
Фільм розповідає історію сімнадцятирічної Рі Доллі, яка живе в сільській Міссурі разом з хворою матір’ю, дванадцятирічним братом Сонні та шестирічною сестрою Ашлі. Сім’я перебуває в надзвичайно складних умовах, але Рі дбає про своїх братів, навчаючи їх виживати, полювати та готувати їжу.

Одного дня Рі дізнається, що її батька, Джессапа, не було дома дуже довго, і невідомо, де він зараз. Він знаходиться під заставою після арешту за виробництво метамфетаміну. Шериф Баскін повідомляє Рі, що якщо її батько не з’явиться на судовому засіданні, їхній будинок буде конфісковано.

Рі вирушає на пошуки батька. Вона спочатку звертається до свого наркозалежного дядька Тірдропа, а потім до інших родичів. Вона навіть намагається зустрітися з місцевим кримінальним босом, Тампом Мілтоном. Однак Тамп відмовляється її приймати, і єдине, що Рі дізнається, - це попередження залишити цю справу в спокої та чутки про те, що Джессап загинув у вогні в лабораторії метамфетаміну або втік, щоб уникнути суду.

Коли Джессап не з’являється на судовому засіданні, бондсмен повідомляє Рі, що в них залишилося близько тижня, перш ніж їхній будинок і земля будуть конфісковані. Рі вважає, що батька вже немає серед живих.

Дивитися онлайн "Зимова кістка" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам