Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Ашока (2001)
Для аудиторії, яка виросла в основному на американському кіно-продукті, ця картина, багата на поєднання дій, романтики, комедії та драми, буде проковтнута в один раз. Бої на мечах переходять безпосередньо у традиційну індійську пісню, бійки перемежовуються з фарсом та гумором.
З елементами таких класичних картин, як "Ганді" та "Хоробре серце", "Ашока" - велика історична східна кіноепопея. Акторський стрижень Боллівуду Шахрух Хан виконує роль Ашока - майбутнього імператора династії Маур'їв між 274 і 232 р. Він відомий завдяки тому, що об'єднав більшу частину сучасної Індії і підняв буддизм до лав світових релігій.
Молодий індійський принц, спадкоємець Магадхі залишає своє королівство у пошуках кохання та пригод у сусідній провінції Калінга. За наполяганням матері він починає жити як простолюдин на просторах дикої природи, де зустрічає і закохується в Каурвакі - принцесу сусіднього королівства, що ховається від ворогів. Тимчасово не розкриваючи свою особистість, він повертається до Магадхі, щоб знайти і одружитися з коханою, але його радник повідомляє, що дівчина та її молодший брат Ар'я вбиті. Дорогою додому спадкоємець зазнає нападу. Його нова наречена Деві за допомогою буддистської віри допомагає йому стати на ноги. Незабаром дівчина вагітніє, і це викликає ревнощі та ненависть серед братів принца. Вони вирішують убити її, але натомість під гарячу руку попадає мати Ашока, яка зірвала їхні плани. Головний герой присягається помститися за її смерть і вбиває своїх братів одного за одним. До того ж, він вирішує завоювати і зрівняти Калінгу із землею. У неконтрольованій агресії, що засліплює принца, винен меч, колись отриманий ним у дитинстві. Меч демона, який не розрізняє друзів і ворогів. Навіть його близький друг не може зупинити Ашока. Принц розпочинає війну, мало знаючи, що ворожа королева не хто інша, як принцеса Каурвакі, яка досі жива. Цей фільм був показаний на кінофестивалі в Торонто у 2001 році.

Дивитися онлайн "Ашока" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам