Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Прокляття Ебігейл (2021)
Холодний січень 1974 року. У Лондоні через страйк шахтарів повсюдно відбуваються тривалі відключення електрики, і величезні райони поринають у непроглядну темряву. Саме в таких умовах молода медсестра Вел починає працювати на новому місці, у Королівській лікарні, розташованій у Східному Лондоні.
Більшість її пацієнтів – бідняки, але через енергетичну кризу, в будівлі лікарні залишилися лише невелика жменька хворих – люди похилого віку, люди в комі та новонароджені, яким потрібний особливий догляд.
Кільком медсестрам, включаючи молоденьку Вел, випала саме «темна зміна», коли величезними лікарняними коридорами пересуваються лише під слабким світлом тьмяної лампочки. Будучи новенькою, Вел не наважилася зізнатися суворому керівництву, що боїться темряви.
Але незабаром виявляється, що її страхи не безпідставні. У позбавленому світла лікарняному лабіринті Вел все виразніше відчуває присутність чогось зловісного, чогось, що постійно за нею стежить. Що ж приховує безпроглядна чорнота? І чи можна врятуватися від цього?

Дивитися онлайн "Прокляття Ебігейл" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам