Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Воїни: Сьоґун (2007)
Цей серіал виробництва телекомпанії BBC присвячений видатним полководцям в історії людства. Героями першого сезону стали: Атілла, Ернан Кортес, Спартак, Річард I Левине серце, Токугава Іеясу, Наполеон I Бонапарт. Хтось із них вам знайомий із часів «шкільної лави», з кимось із них ви познайомитеся вперше.
Ця серія фільмів за змістом зовсім не схожа на нудну історичну довідку. Знята в ігровій манері, з чудовим відтворенням батальних сцен, костюмів та побуту відповідних епох, серія є захоплюючим і захоплюючим видовищем. Основна ідея полягає не так в ознайомленні з історичними подіями, вираженими в датах, як у знайомстві з цими видатними людьми як з особистостями.
Як сталося, що прості хлопчаки, народжені звичайними людьми, назавжди увійшли в історію як найвидатніші воїни людського роду? Щоб стати великим полководцем недостатньо бути чудовим стратегом. Таких людей було чимало. Чому за ними йшли армії? Якою треба бути людиною, щоб під твої прапори стали багато тисяч воїнів, довірили тобі свої життя і кинулися за твоєму наказом у вир війни? Про це ви дізнаєтесь, подивившись цей без перебільшення чудовий серіал.

Дивитися онлайн "Воїни: Сьоґун" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам