Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Остання хвиля (1977)
Девід Бертон – фахівець із податкового права, намагаючись розібратися зі справою про ритуальні вбивства аборигенів, дедалі глибше занурюється у світ дивних видінь.
Жахливі, гнітючі сни переслідують героя, а після пробудження кошмар повторюється наяву. Страшні природні катаклізми обрушуються на Сідней, у міру їх повторення, Девід розуміє, що має здатність передбачати стихійні лиха.
Спілкуючись із корінними жителями континенту, Бертон усвідомлює, наскільки різняться цивілізації та культури аборигенів та колонізаторів. На тлі видінь, що накладаються один на одного, герой бачить апокаліптичну хвилю, що заливає і руйнує все, що зустрічається на її шляху. Аборигени підказали, що через свідомість Бертона духи предків намагаються щось сказати сучасним людям, а це означає, що він присвячений, і хтось із його предків був тубільцем.
Створювана протягом життя Девіда картина світу, руйнується на очах, його особистість розлітається на окремі, зовсім не взаємозалежні фрагменти, це дике, магічне коло, за явищами якого можна лише спостерігати, але не керувати.

Дивитися онлайн "Остання хвиля" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам