Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Вірідіана (1961)
Вірідіана є послушницею в монастирі, єдине, про що мріє дівчина, прийняти постриг і стати нареченою Господа. Її дядько, дон Хайме, напередодні такої значущої для героїні події, запрошує відвідати його багатий будинок. Хайме вражений подібністю племінниці з його дружиною, що померла в день весілля, він благає дівчину одягнути весільне вбрання. Підсипавши в келих Вірідіани снодійне, він роздягає її і намагається опанувати сплячою красунею, але, вчасно одумавшись, йде.
Вранці він розповідає гості про їхню нічну пригоду, обурена, вона залишає будинок сластолюбця. На вокзалі її наздоганяє звістку, що дон Хайме повісився. Вірідіана повертається і, озирнувшись, збирається організувати в будинку богадельню для жебраків. Освоївшись у будинку, підопічні благодійниці підсміюються з неї, і з достатньою часткою іронії називають її святою.
Незабаром приїжджає син господаря Хорхе, має інші плани на маєток, він мріє електрифікувати будівлі і на навколишніх землях освоїти сільськогосподарське виробництво.

Дивитися онлайн "Вірідіана" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам