Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Біллі Лінн: Довга перерва посеред бою / Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу (2016)
Біллі Лінн: Довга перерва посеред бою / Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу
дивитися онлайн
10
Голосів: 3
6.2 (23551)
672
0
29 вер 2023, 10:43
Ця блискуча і напружена військова драма є екранізацією книги американського письменника Бена Фаунтіна, яка стала в усьому світі бестселером. У центрі подій виявляється непроста історія дев'ятнадцятирічного солдата на ім'я Біллі Лінн. Його загін Браво потрапляє до жахливої, кривавої бійні під час американської військової кампанії в Іраку. Все, що відбувається, знімається портативними камерами новин, завдяки чому хлопці у себе на батьківщині, в Сполучених Штатах, тут же стають справжніми героями. Їх привозять додому і влаштовують тур по всій країні, в ході якого люди можуть спілкуватися і захоплюватися своїми новими ідолами. Апогей всього цього дійства посідає День подяки, коли солдатам потрібно виступити під час перерви на футбольному матчі. Після цього солдат знову відправлять назад на війну, і всі про них почнуть потихеньку забувати, а потім і зовсім переключаться на нових героїв. Однак те, як мас-медіа підносить, і публіка сприймає зняті під час бойових дій кадри, і те, як все було насправді – це дві абсолютно різні сторони однієї і тієї ж медалі, порівнявши які, можна жахнутися від того, що в людському суспільстві далеко не все ідеально.

Дивитися онлайн "Біллі Лінн: Довга перерва посеред бою / Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам