Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Дівчина за викликом (2009)
Проституція вже давно набула ролі однієї з найрозвиненіших сфер бізнесу, в якій існують різні рівні якості, які пропонують клієнтам, щодо індивідуальних потреб. Головна героїня кінострічки «Дівчина за викликом» належить до елітного класу «нічних метеликів», яка обслуговує лише найзаможніших замовників. Ті, хто провів із Челсі хоч одну ніч, вже ніколи не забажають зв'язуватися з іншими представницями найдавнішої професії.
На відміну від інших «колег по цеху», Челсі дуже начитана і освічена, отже, окрім сексу, дівчина може скласти роль цілком кваліфікованого співрозмовника, здатного підтримати розмову практично на будь-яку тему. Але, як і в інших повій, всередині пані порожнеча, яку вона прагне заповнити сексуальною насолодою. Чи варто говорити, що за довгі роки роботи дівчині так і не вдалося досягти справжнього щастя?
Що для нас є життєвою метою? Гроші, слава, популярність, повага у суспільстві? Все це виступає в ролі мирських благ, які лише допомагають досягти бажаного, але ніколи не повинні бути кінцевою метою.

Дивитися онлайн "Дівчина за викликом" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам